lunedì 3 novembre 2008

Desert bicolor la pahar.


Ingrediente: 250 gr frisca lichida , 2 linguri de lapte , 50 gr zahar , 6 gr gelatina , esenta de vanilie , 3 linguri de nutella.


Se incalzeste 125 gr din frisca lichida cu 1 lingura de lapte , 40 gr zahar si cateva picaturi de esenta de vanilie.Cand zaharul s-a topit , se incorporeaza 3 gr de gelatina inmuiata in putina apa.Se amesteca bine compozitia obtinuta si se lasa sa se raceasaca un pic.
Intre timp se pregatesc paharele , asezate inclinate pe o tava si sprijinite cu ceva ca sa nu se miste.
Se toarna compoziti racita in pahare si se pune la frigider pana se ingroasa .
Se pune la incalzit si frisca ramasa cu 10 gr de zahar , nutella , 1 lingura de lapte,iar apoi se adauga gelatina ramasa. Se amesteca bine si cand compozitia din pahar s-a intarit se toarna peste ea si se da din nou la frigider.

6 commenti:

Unknown ha detto...

Arata bine de tot. O idee excelenta!

Monica ha detto...

Multumesc Didona , mi-a placut si mie cand le-am vazut . Se fac foarte usor si rapid.

Anonimo ha detto...

Am sa incerc si eu, pare simplu, aspectuos si bun.

Anonimo ha detto...

M-am uitat prin dulapuri.Am ingredientele.Te las ca trec la treaba.:D
Sper sa imi iasa macar pe jumate cum ti-au iesit tie:P

Edith ha detto...

Superbe, Moni! Ti le-am admirat si pe culinar! Bravo. O idee super!
Vad ca in ultima vreme ai fcut o gramada de minunatii dulci :)

Escorte ha detto...

foarte simplu de facut si presupun ca au si un gust....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory