giovedì 3 giugno 2010

TARTA CU CAISE SI RICOTTA ( fara oua si unt )

Ingrediente : 300 gr ricotta , 150 gr zahar , 250 gr faina , 3 linguri gem de lamaie , 1 plic de zahar vanilinat , 1 plic de praf de copt , 250 gr caise .

Se mixeaza ricotta cu zaharul si zaharul vanilinat , pana se obtine o crema moale , omogena , apoi se inglobeaza  gemul de lamaie si faina cernuta si amestecata in precedenta cu praful de copt.

La sfarsit se adauga caisele taiate cubulete .

Se toarna compozitia obtinuta intr-o forma rotunda (20-22 cm.), unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se pune la copt in cuptorul incins la 180° , 25 de min. , apoi la 170° inca 25 min.

Se lasa la racit in tava....
Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory