

Ingrediente: mamaliga calda , ciuperci uscate , ceapa ,ulei de masline , rosii , patrunjel , vin alb, piper , sare si boia de ardei .
Se toarna mamaliga calda intr-o forma de cupola si se lasa sa se raceasca , dupa care se rastoarna pe o farfurie si se taie o bucata din partea superioara , iar partea inferioara se scobeste cu o lingurita , pana se obtine un cosulet.
Se taie ceapa marunt , se caleste in ulei iar apoi se adauga ciupercile inmuiate in prealabil in apa calduta .Se stropesc cu vin alb si se lasa la fiert circa 10 min. , dupa care se adauga sarea , piperul , rosiile taiate marunt , si se lasa din nou pe foc inca 10 min.
Se ia compozitia la o parte , se adauga patrunjelul taiat marunt si se umple cosuletul de mamaliga , iar deasupra se aseaza capacelul taiat , presarat cu boia de ardei.
3 commenti:
...asta as minca si eu...si vad o foame...
Poate vii odata in vizita in America si tragi o mamaliga din asta si pentru noi...
:)
hmmm cat de bine arata si cat de buna o fi..
arata bine,o sa incerc si eu mai ales ca sunt innebunita dupa ciuperci si mamaliga
Posta un commento