
Ingrediente : pentru aluat ,250 gr faina , 2 oua intregi , 60 gr unt , 25 gr drojdie , un pic de sare , 250 gr iaurt , 1 pahar de lapte ( 200 ml. ). Pentru umplutura : 100 gr salam , 50 gr cascaval , 50 gr parmezan.
Se mixeaza ouale intregi cu un pic de sare , apoi se inglobeaza faina si iaurtul .
Se topeste untul pe foc incet , se lasa un pic sa se raceasca si se adauga in compozitie , continuand sa se mixeze.
Drojdia se pune intr-un pahar cu lapte caldut si se amesteca pana se topeste , apoi se toarna peste comozitie si se omogenizeaza cu celelalte ingrediente. Va rezulta un aluat moale , aproape lichid.
Se taie salamul , parmezanul si cascavalul in cubulete mici si se adauga in aluatul obtinut.
Se unge o tava rotunda cu unt si se presara cu faina , apoi se toarna compozitia si se lasa circa 30-40 min. la crescut.
Se pune in cuptorul incins la 180 ° si se coace circa 45 min.
6 commenti:
Moni, arata minunata aceasta; poate mai pui si o poza dupa ce o tai...
Nina
Que rico, pero que pena que no lo pueda hacer pues no entiendo el idioma
Besos
Uisssss que cosa mas buena y original.
Te deseo un feliz año nuevo.
Pamen, dale al google traductor de la izquierda y ponle español, que esta receta en cuanto em recupere y pueda la hago.
Un besazo
uhmmmmm¡¡¡¡¡
que rico¡¡¡¡mandame un trozo para el desayuno...
besos¡¡¡
Un baba delicioso y una presentación muy bonita.
Un beso
María Pilar
Ce bine arata ...si cred ca e delicioasa !
Posta un commento