

Se topeste pe foc mic untul si ciocolata , se lasa sa se raceasca , dupa care se inglobeaza in spuma de oua. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn , apoi se adauga si faina.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptor la 180° , circa 15 min.Dupa ce s-a copt se lasa blatul sa se raceasaca ,apoi se decupeaza cu ajutorul unor forme , niste discuri.
Se pregateste crema , incalzind pe foc frisca lichida cu siropul de menta ,in care se va adauga gelatina inmuiata in precedenta intr-un pic de apa. Se amesteca bine pana cand se topeste gelatina .Atentie , nu trebuie sa fiarba , incalziti la foc mic.
Se pregateste un sirop cu apa si zahar si se stropesc discurile taiate din blat.
In niste forme circulare se pune jos cate un disc , se acopera cu un strat de crema si se da la rece , pana se ingroasa crema apoi deasupra se aseaza celalalt disc.
Se scot prajiturile din forme si se orneaza dupa placere cu decoratii din ciocolata si zahar ars.
3 commenti:
Mai, arata bine tare...nu stiu cum o fi la gust, dar de aratat arata bestial , la fel ca toate minunile astea de pe blogul tau.Pup
Foarte, foarte bine arata si ca gust cred ca e tare bun. Pup!!! :)
Yaammmmyyy ce bine arata. Superba combinatie menta si cioco !!!
Posta un commento