giovedì 17 aprile 2008

DOVLECEI UMPLUTI






DOVLECEI UMPLUTI


Ingrediente: dovlecei (zucchine), ou, pesmet sau miez de paine inmuiat in lapte , sare , piper, branza rasa (parmigginao), oregano, busuioc, usturoi, ceapa si o rosie .


Spalati bine dovleceii , taiatii in doua si scobiti miezul cu o lingurita sau un cutit, apoi ii puneti sa fiarba in apa clocotita cam 10-15 min. Intre timp taiati cubulete mici miezul pe care l-ati scos din dovlecei si il puneti la prajit cu ceapa taiata si usturoiul. Cand s-au prajit un pic adaugati rosia taiata marunt. Puneti sare , piper , busuioc si oregano. Lasati aceasta compozitie sa se raceasca putin si adaugati oul , branza si pesmetul. Dupa ce ati scos din apa dovleceii, ii umpleti si ii puneti la cuptor. 180°, 20-25 min.

1 commento:

Patty ha detto...

Arata suuper dovleceii! O sa-i prepar si eu de 21 mai (onomastica sotului).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory