mercoledì 16 aprile 2008

TORT "Floare de mai"




Tort "Floare de mai"

Ingrediente: 300 gr de faina ,
3 linguri de cacao amara ,
4 oua , 250 gr de zahar ,
3 lingurite praf de copt ,
vanilie ,
5 picaturi esenta de rom ,
1/2 lingurita de sare,
250 ml ulei ,
100 ml lapte ,
200 gr nuci macinate ,
100 gr ciocolata rasa,
o cana de "risociok" orez expandat cu ciocolata.
Amestecati cu mixerul toate ingredientele la un loc iar la sfarsit adaugati orezul expandat cu ciocolata "risociok".Ungeti o tava in forma de floare , varsati compozitia obtinuta si puneti la cuptor 30-35 de min. la 160 ° Cand s-a copt , lasati sa se raceasca bine si apoi scoateti torta . Cu 125 gr. de zahar praf , un albus de ou si o lingura de suc de lamaie ,faceti o glazura . Decorati torta cum doriti.....






3 commenti:

Anonimo ha detto...

buna moni, super tare blogul

miha.bala ha detto...

super este ok

Masaj anticelulitic ha detto...

ce dragut arata :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory