martedì 3 febbraio 2009

Flori de ciocolata cu crema de menta











Ingrediente: 300 gr ciocolata de lapte , 150 ml.frisca lichida , 300 gr ciocolata alba , 3 linguri sirop de menta , 50 gr. unt , orez expandat.







Se topeste un pic din ciocolata alba si se toarna un strop in mijlocul fiecarei flori al formei de silicon, dupa care se pune la frigider cateva minute sa se intareasca.





Se incalzeste frisca lichida cu siropul de menta , pe foc mic , apoi se adauga ciocolata alba si se amesteca incet pana se topeste . Se da la o parte si se adauga si untul .Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca apoi se toarna in forme peste stratul de ciocolata, umpland doar pana la jumatate.






Peste crema de meta se pune un strat de orez expandat , peste care se va turna un alt strat de ciocolata de lapte , pentru a inchide floarea.





Se pun formele din nou in frigider cateva ore , pana se intareste ciocolata .



8 commenti:

Ginette ha detto...

Absolut minunata poza :-))

Flor ha detto...

m-ai terminat cu bomboanele astea!!! eu sunt fan cioco cu menta! Arata divin!

Unknown ha detto...

Oare pot spune tot prin Waw!? Felicitari! Arata super!

Cooking-love ha detto...

Uuuuuhhhhhmmmmmm¡¡¡¡Deliciosos¡¡¡¡
besos¡¡¡

Anonimo ha detto...

Excelente bomboane!

Filmari nunti ha detto...

arata foarte bine dar mie personal nu'mi place combinatie de ciocolata cu menta

Masini de vanzare ha detto...

UUUU.....uuuu delicios:D

Tratamente cosmetice ha detto...

yamyy ce bine poate sa arate :x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory