domenica 2 novembre 2008

Cannoli



Ingrediente : pentru aluat ,250 gr faina , 25 gr zahar , 25 gr unt , 1 lingurita de cacao , un varf de sare , 50 ml. marsala (lichior Strega ), 1 ou. Pentru umplutura si decor :500 gr branza ricotta , 200 gr zahar praf ,50 gr ciocolata rasa , 1 fiola aroma de vanilie , fructe glasate. Suporturi cilindrice de metal si ulei vegetal pentru fript .
Se framanta un aluat din faina , zahar , lichior , unt , cacao , sare si ou.Se infasoara in folie si se lasa la frigider 2 ore. Pentru umplutura , se amesteca branza (ricotta) cu zaharul praf , aroma de vanilie si bucatele de fructe glasate.Se pune crema obtinuta in sprit si se da la frigider.
Aluatul se intinde intr-o foaie subtire , din care se decupeaza niste cercuri cu ajutorul unor forme , apoi cu o pensula se ung cercurile pe margine cu albus de ou .
Fiecare cerc se infasoara in jurul unui cilindru de metal, iar capetele suprapuse se preseaza pentru a se lipi bine unul de celalalt.
SE incinge bine uleiul si se frig rulourile obtinute , pana se rumenesc putin , apoi se scot si se lasa sa se raceasca, dupa care se indeparteaza suporturile de metal.
Se spriteaza crema de branza in interiorul rulourilor , se orneaza capetii cu fructe glasate si apoi se pudreaza cu zahar praf.
Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory