mercoledì 7 gennaio 2009

Budinca de cafea cu miere







Ingrediente : 250 ml. lapte , 100 gr. miere de albine , 2 galbenuse de ou , 9 gr gelatina si 1 pliculet de Nescafé ( circa 2 gr. )


Se topeste mierea intr-o craticioara , pe foc incet , apoi se adauga laptele .

Separat se bat un pic galbenusele cu cafeaua solubila, dupa care se toarna laptele cald cu mierea si se pune din nou pe foc pana ce compozitia obtinuta se ingroasa putin.

Gelatina se acopera cu un pic de apa si se lasa la inmuiat 5 min, apoi se amesteca in compozitia calda , avand grija sa nu fiarba.

Budinca obtinuta se toarna in formele dorite si se pune la frigider circa 6 ore , pana se ingroasa.

Dupa ce s-a intarit , se scoate din forme si se presara cu cafea macinata...






Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory