



RAVIOLI
Timp de pregatire:30 de minute.
Pentru 3-4 persoane.Ingrediente:300gr de faina ,200ml apa caluta,sare .
Pentru umplutura:500 gr urda( branza ), patrunjel , sare, un ou intreg.
Se framanta faina cu apa calduta si cu sarea,dupa care se imparte aluatul in doua si se intin 2 foi. Urda( branza ) se amesteca cu un ou , patrunjelul tocat si sarea. Cu o lingurita se pune cate un pic din compozitia obtinuta pe una di foile intinse iar cu cealalta se acopera si cu gura unui pahar sau cu o ustensila pentru taiat ravioli ,se taie pasta. Ravioli obtinuti se fierb in apa clocotita ,10 min., dupa care se servesc cu un sos de rosii sau dupa preferinta.
2 commenti:
AM SA FAC SI EU RAVIOLI!CU UN SOS!NU AVEAM RETETA!SI NICI IDEE!
am zis ca vreau si eu sa incerc reteta asta.ce o iesi...vom vedea :D
Posta un commento