sabato 9 maggio 2009

Feliute de lamai cu crema de ton





Ingrediente :4 lamai , 200 gr ton , 100 gr unt , 4 linguri de capere in otet , o legatura mica de patrunjel , 1 ceapa mica , sare si piper .






Se spala bine lamaile , se taie deasupra un capacel si se scobesc cu un cutitas ascutit.



Miezul si sucul din interiorul lamailor se pastreaza .



Se scurge bine tonul din conserve , de partea lichida(ulei sau apa) , apoi se mixeaza impreuna cu 3 linguri de capere , patrunjelul , untul , ceapa si dupa gust un pic de suc de lamaie , sare si piper.



Cand s-a obtinut o crema omogena se scoate din mixer si se adauga caperele intregi ramase.



Se umple lamaile cu crema de ton si se pun la frigider sau la congelator , pana cand se intareste umplutura.



Fiecare lamaie se taie feliute , care se pot servi cu paine prajita sau dupa preferinta.



Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory