venerdì 16 maggio 2008

CRESPELLE








Crespelle

Ingrediente: 100 gr faina , 1 pahar cu lapte , 1 ou , sare si o lingura de zahar .Ulei pentru fript.
Se amesteca ingredientele intr-un vas , pana se obtine un aluat omogen nu prea fluid dar totusi moale.Se incalzeste bine uleiul la foc incet (sa nu se friga) ,se introduce forma dorita si se lasa pana se infierbanta ,dupa care se imerge in compozitia de aluat dar nu complect ,lasand bordul de deasupra neacoperit.Se transfera forma in uleiul incins , se lasa cateva secunde , pana se desprinde crespella.Se frige pe ambele parti , se aseaza pe o farfurie acoperita cu hartie absorbenta si se pudreaza cu zahar praf. Se pot servi cu miere , gem sau ciocolata .




1 commento:

magduta ha detto...

iubita de unde ai gasit de cumparat asa forme...plsss???

Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory