mercoledì 16 aprile 2008

BROWNIES






BROWNIES


Timp de preparare: 5+25 minIngrediente:300 gr faina , 30 gr cacao, 3 lingurite praf de copt, 300 gr zahar, un pliculet de zahar vanilinat, un varf de sare, 4 oua, 250 ml. de ulei, 50 ml. frisca (ne batuta), 200 gr miez de nuca, 100 gr ciocolata rasa, 50 de gr ciocolata alba (pentru decorare).Amestecati cu mixerul toate ingredientele, 2 min.

Ungeti o tava si presarati-o cu faina.Varsati compozitia obtinuta in tava si nivelati-o cu dosul unei linguri.

Incalziti cuptorul la 160-170° si coaceti prajitura 25 de min.(depinde de cuptor) Dupa ce s-a copt si s-a racit taiati-o in romburi sau in patratele si cu ciocolata alba topita (pe aburi sau in microunde) decorati cum va place.


1 commento:

Revelion restaurant ha detto...

hmmm...arata bine

Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory