
Ingrediente : pentru aluat ,250 gr faina , 2 oua intregi , 60 gr unt , 25 gr drojdie , un pic de sare , 250 gr iaurt , 1 pahar de lapte ( 200 ml. ). Pentru umplutura : 100 gr salam , 50 gr cascaval , 50 gr parmezan.
Se mixeaza ouale intregi cu un pic de sare , apoi se inglobeaza faina si iaurtul .
Se topeste untul pe foc incet , se lasa un pic sa se raceasca si se adauga in compozitie , continuand sa se mixeze.
Drojdia se pune intr-un pahar cu lapte caldut si se amesteca pana se topeste , apoi se toarna peste comozitie si se omogenizeaza cu celelalte ingrediente. Va rezulta un aluat moale , aproape lichid.
Se taie salamul , parmezanul si cascavalul in cubulete mici si se adauga in aluatul obtinut.
Se unge o tava rotunda cu unt si se presara cu faina , apoi se toarna compozitia si se lasa circa 30-40 min. la crescut.
Se pune in cuptorul incins la 180 ° si se coace circa 45 min.