giovedì 17 aprile 2008

PRAJITURA NEAGRA






PRAJITURA NEAGRA.


Timp :35 min.

Ingrediente: pentru crema de branza; 250 gr. branza dulce, 65 gr. zahar, 1 ou mare, 1/2 lingurita estrat de vanilie. Pentru aluat: 210 gr. faina, 210 gr. zahar, 3 linguri de cacao, o lingurita de bicarbonat, 250 ml.apa sau lapte, un pic de sare, o lingura de ulei, o lingurita de otet sau lamaie, vanilie.


Amestecati branza cu zaharul cu oul si vanilia , pana devine o crema. Turnati compozitia intr-o tava unsa. Amestecati faina, zaharul, cacaoa ,bicarbonatul si sarea ,dupa care adaugati apa, uleiul sucul de lamaie si vanilia. Mestecati bine si apoi varsati compozitia neagra peste cea alba. Daca doriti puteti sa le amestecati usor cu o lingurita ,pentru a crea un efect marmorat. Puneti la cuptor 25-30 min la 180 de grade. Cand s-a racit intoarceti prajitura, cu crema de branza in sus.

2 commenti:

Carmen ha detto...

De unde ti-ai luat forma ?
(caut si eu de ceva timp asa ceva )

Texte invitatii nunta ha detto...

Asa bine arataaa:X

Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory