lunedì 7 luglio 2008

TORTA TRAMEZZINO 2




Torta tramezzino 2

Ingrediente: paine feliata , 500 gr. urda , 2 sfecle rosii fierte si mixate, 100 gr masline fara samburi , bastonase de salam pentru ornat , sare si piper.


Se amesteca jumatate din cantitatea de urda cu sfecla rosie mixata , pana se obtine o crema omogena. Se sareaza dupa gust si se pune un pic la rece. Se amesteca bine si cealalta jumatate din cantitatea de urda , se sareaza si se pipereaza .Maslinele fara samburi se taie rondele.

Se aseaza pe o tava prima felie de paine si se unge cu un strat de crema de urda si sfecla.Deasupra se pune o alta felie de paine care se va unge cu un strat de urda alba si un strat de rondele din masline.Se continua tot asa cu straturile ,pana se termina painea . Deasupra ultimei felii se orneaza cu crema rosie si bastonase de salam.Se pune la frigider pentru a se intarii si se taie inainte de a se servi.

4 commenti:

Edith ha detto...

Ce interesant. Evident ca eu iar am zis ca e tort dulce ca si data trecuta... ;))
De cand n-am mai dat pe la tine ti-ai luat "hainute" noi... Sa le stapanesti sanatoasa!

Melianda ha detto...

si eu ca si edith cand am vazut poza am zis ca e ceva dulce, ce rau imi pare ca nu am trecut inainte de petrecerea avuta Duminica sa incerc aceasta reteta care arata tare bine.Felicitari pentru noua imagine, arata tare bine.

Cristina ha detto...

Draga Moni mai adauga o pacalita pe listuta :-)) am crezut ca e tort dulce .... Super reteta !!
Trebuie sa fac si eu ca tare mult imi place.
paaaaaaaaa

Masaj erotic ha detto...

interesanta aceasta reteta..felicitari

Si è verificato un errore nel gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory