lunedì 26 maggio 2008

PRAJITURA CU NUCA DE COCOS








Prajitura cu nuca de cocos
Ingrediente: 4 oua , 2 pahare de faina , 1 pahar de zahar pudra , 450 ml. lapte , 1 pahar de nuca de cocos , 150 gr. unt , 1 plic de zahar vanilinat , 1 plic de praf de copt.
Se freaca bine zaharul cu untul moale iar apoi se adauga treptat cate un galbenus , pana se obtine o compozitie omogena , dupa care se adauga nuca de cocos si se mai amesteca putin.Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat la compozitia cu unt , alternand cu laptele caldut , pana se inglobeaza totul.Albusurile batute spuma se adauga si ele la compozitie , amestecand incet de jos in sus cu o lingura de lemn.Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie si se da la cuptor 35-40 min la 180°.
Pentru glazura se topeste 200 gr de ciocolata care se amesteca cu 200 ml. de frisca lichida.Cand s-a racit prajitura , se toarna deasupra glazura.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory