
Ingrediente : 250 ml. lapte , 100 gr. miere de albine , 2 galbenuse de ou , 9 gr gelatina si 1 pliculet de Nescafé ( circa 2 gr. )
Se topeste mierea intr-o craticioara , pe foc incet , apoi se adauga laptele .
Separat se bat un pic galbenusele cu cafeaua solubila, dupa care se toarna laptele cald cu mierea si se pune din nou pe foc pana ce compozitia obtinuta se ingroasa putin.
Gelatina se acopera cu un pic de apa si se lasa la inmuiat 5 min, apoi se amesteca in compozitia calda , avand grija sa nu fiarba.
Budinca obtinuta se toarna in formele dorite si se pune la frigider circa 6 ore , pana se ingroasa.
Dupa ce s-a intarit , se scoate din forme si se presara cu cafea macinata...
12 commenti:
Je viens de découvrir ton blog:) Il est absolument Magnifique!!
Tu as d'incroyables photos toutes aussi salivantes les unes que les autres;)
Bravo!!
Amitié,
~Lexibule~
Supeeeer aspectuoasa si sunt convinsa ca e la fel de gustoasa.
Adooor prajiturile cu gust de cafea :)!
Pupici si anul 2009 sa-ti aduca bucurii si satisfactii mii si mii!
arata superbbbbbb. cred ca este delicioasa...
Que budin mas original y se delicioso!!Deseo me entiendas.
Un beso , cuidate .
Hola Moni, te acabo de ver en mi blog, gracias por visitarme, me encanta el tuyo.
Que rico postre.
Un beso Carmen.
Hola moni, gracia por visitar mi blog, tiens un blog muy bonito y unas receta buenisimas.
Seguiré visitandot.
Un besito eliz año nuevo.
Muchas gracias por seguir mi blog, estoy muy contenta de que una cocinera tan buena como tu me visite.
Un saludo muy afectuoso.
Maria Pilar
valla blog bonito que tienes
y que casas mas ricas preparas
yo anduve bastante por la Italia , bella Italia
ciao un beso
Hello Moni!
Merci de vizita. Chocolate chips
asa am cumparat, doar le-am pus pe
cookies pentru decor si gust binenteles(cioco. cu zmeura). Trebuia sa le amestec in coca, dar am preferat sa pun deasupra.
Te pup, Nina
Moni,super ce ai facut tu aici! Cred ca sunt minunate la gust! Pupicei!
arata foarte bine....delicios
super
Posta un commento