mercoledì 16 aprile 2008

Gogosi italienesti


GOGOSI italienesti.
500 gr.faina,
500 gr.cartofi fierti (in coaja),
70 gr.unt,
un cubulet de drojdie ,
un pic de lapte caldut,
2 oua,
sare,
2 linguri de zahar,
coaja de lamaie ,vanilie.

Se piseaza cartofii fierti cu o furculita si apoi se amesteca cu toate celelalte ingrediente. Se framanta un pic si se pune aluatul la crescut 2 ore. Dupa ce a crescut aluatul , se imparte in mai multe bilute si din fiecare se face cate o coarda de circa 20 cm / 1,5 cm. ,care se inchide ca un colacel. Se pun colaceii din nou la crescut cam jumatate de ora ,iar apoi se frig in ulei.

1 commento:

Anonimo ha detto...

Arata de minune! Am mancat undeva in sudul Italiei, dar aveau in compozitie si ansoa, cred. Oricum, un peste foarte sarat, dar erau bune. Felicitari pt site. Ar trebui sa deschizi o cofetarie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory