


Ingrediente: 300 gr ciocolata de lapte , 150 ml.frisca lichida , 300 gr ciocolata alba , 3 linguri sirop de menta , 50 gr. unt , orez expandat.
Se topeste un pic din ciocolata alba si se toarna un strop in mijlocul fiecarei flori al formei de silicon, dupa care se pune la frigider cateva minute sa se intareasca.
Peste crema de meta se pune un strat de orez expandat , peste care se va turna un alt strat de ciocolata de lapte , pentru a inchide floarea.
Se pun formele din nou in frigider cateva ore , pana se intareste ciocolata .
Se toarna mamaliga calda intr-o forma de cupola si se lasa sa se raceasca , dupa care se rastoarna pe o farfurie si se taie o bucata din partea superioara , iar partea inferioara se scobeste cu o lingurita , pana se obtine un cosulet.
Se taie ceapa marunt , se caleste in ulei iar apoi se adauga ciupercile inmuiate in prealabil in apa calduta .Se stropesc cu vin alb si se lasa la fiert circa 10 min. , dupa care se adauga sarea , piperul , rosiile taiate marunt , si se lasa din nou pe foc inca 10 min.
Se ia compozitia la o parte , se adauga patrunjelul taiat marunt si se umple cosuletul de mamaliga , iar deasupra se aseaza capacelul taiat , presarat cu boia de ardei.